miercuri, 23 iunie 2010

Tiparul de baza pentru pantalonul pentru femei

Pentru calcularea dimensiunilor necesare tiparului de pantalon avem nevoie de:Calcularea dimensiunilor necesare tiparului:Reteaua de baza pentru pantalon (fata)+ conturul fetei pantalonului:
Reteaua de baza pentru pantalon (spate)+ conturul spatelui pantalonului:Tiparul final de pantalon:

8 comentarii:

 1. la tiparul acesta de pantalon dama pensa de la fata pantalonului nu e centrata la mijlocul tiparului adica ,chiar pe firul drept eu asa stiu...poate ca gresesc eu

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumiri. f util blogul tau...am si eu un model de constructie a tiparului de pantalon, facut la scoala populara de arta, insa cand sa fac tiparul spate...a fost mai mult pe ghicite. lipsesc date.Eram convinsa ca l-am mai folosit totusi :-?. Am totusi o nelamurire la verificarile pe linia taliei si soldului de care spui (pct 42 si 43). Ce sunt valorile acelea? o greseala a programului in care ai scris indicatiile? sau imi scapa mie ceva? Multumesc oricum. chiar si fara verificari, pantalonii mei sunt in stadiu de executie.

  RăspundețiȘtergere
 3. Pai dupa cum spune si titlul acelui punct... sunt date de verificare, adica: faci calculul dupa formula indicata la acel punct dupa care masori pe tipar pe linia indicata si vezi daca rezultatele sunt egale si astfel se face verificarea sa vezi daca nu ai gresit la trasarea liniilor

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc ! Esti deosebita , Anca!

  RăspundețiȘtergere
 5. Da eu am o nelamurire l a puncul 16. Ce e in paranteze cifra 47,471?

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna ziua, multumiri pentru toate informatiile oferite, singura mea capcana este ca nu am reusit sa aflu masura lui g,g2 ca sa pot face dimensionarea lui g2,g3 si t,t2 ca sa pot face dimensionarea lui t2,t3.

  RăspundețiȘtergere
 7. multumesc pentru toate informatiile

  RăspundețiȘtergere